The Fashion Fundamentals 

Meer dan 100 kledingstukken maar nog niet weten wat je aan moet? 

Ik ken het gevoel. Een kast vol met kleding maar nog niet weten wat je aan moet. En dan zeggen: Ik heb niks om aan te trekken. Waar gaat het nou fout dacht ik? Ik heb zoveel kleding, waarom weet ik niet wat ik aan moet doen?


Het ging fout in de basis. Een kast met veelte veel en schreeuwende items zorgde ervoor dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Beter gezegd: Door de tops en broeken de outfits niet meer zag.


Tijd om op te ruimen en te investeren in staple items en goede basics . Na het opruimen en opnieuw samenstellen van mijn garderobe was me 's morgens aankleden ineens super makkelijk. Wat een opluchting!

Basics & Staples 

Als de basis van je garderobe goed is, heb je geen 100 kledingstukken nodig en is outfits samenstellen ineens super makkelijk. Investeer daarom in goede basics zoals een wit T-shirt en een zwarte coltrui, en werk daarnaast met staple items zoals een spijkerbroek, zwarte blazer en mooie tijdloze trenchcoat. 


Met deze items kun je eindeloos outfits maken. Door dit zelf te doen ben ik 's morgens nog geen 5 minuten bezig met het samenstellen van mijn outfit.


null

Zoals je zelf misschien al weet, kun je bijna overal basics kopen. Elk kledingmerk heeft zijn eigen lijn. Maar niet alle merken hechten veel waarde aan de kwaliteit van deze, juist super belangrijke, kledingstukken. 

Ik heb zoveel bascis, zoals t-shirts, gekocht die er geweldig uitzagen in de winkel maar niet perfect pasten en na een aantal keer wassen hun kleur volledig verloren. Dit maakte het kopen van deze items duur en steeds minder leuk. Tijd om onderzoek te doen naar een merk dat goede kwaliteit bascis verkoopt. 

Ik vond het merk Mooi! Company. Een kleinschalig Nederlands bedrijf dat zich richt op basic items. Ze focussen zich enkel op deze producten waardoor ze deze perfect kunnen maken. Ze zijn daarnaast maatschappelijk verantwoord en duurzaam.

Het resultaat van hun focus: een prachtige collectie bestaande uit basisitems van goede kwaliteit.

De Basis 

Als je zelf graag een duurzame en diverse garderobe wil creëren is Mooi! Company de perfecte start. Hun basics zullen een kwalitatieve en comfortable basis vormen voor jou nieuwe garderobe. Jezelf aankleden in de ochtend was nog nooit zo makkelijk! 

Maar waarom zijn hun basics nou juist zo goed? 


  • Ze zijn gemaakt van heerlijk en kwalitatief materiaal.
  • De vorm en pasvorm zijn TOP.
  • Hun service is hartelijk, persoonlijk en attent.
  • Ze vormen de basis van je garderobe en maken het mogelijk om eindeloos veel outfits te creëren.
  • En ze zijn duurzaam. Dit betekent dat de stukken gemaakt zijn van biologisch gecertificeerd of gerecycled katoen.Wil jij je graag, het hele jaar door, gemakkelijke aankleden en je de hele dag comfy en mooi voelen?


Ik heb iets om je op weg te helpen, een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt.


Eind oktober is de nieuwe collectie online gegaan. Een collectie met een aantal prachtige transitional items.En mijn code is ook beschikbaar op de nieuwe collectie.


Dit betekent dat je de nieuwe artikelen krijgt met een korting van 20%. Hoe vaak kun je met korting een nieuwe collectie shoppen?


Ik heb nog iets anders leuks.

Om je extra op weg te helpen met het maken van nieuwe outfits ontvang je van mij elke week een nieuwe video waarin ik verschillende outfit ideeën laat zien. Met deze video's wil ik je inspireren en het aankleden nog net even wat makkelijker maken. 


En ik ben nog niet klaar...

Het is bijna kerst, en het zal er dit jaar net even wat anders uit gaan zien dan voorgaande jaren. Maar een feestelijke outfit kan ook dit jaar niet missen. Ik ga een Kerst Special voor je maken. In deze Kerst Special zal ik laten zien dat zelfs voor speciale gelegenheden basics belangrijk zijn en hoe je deze kunt omtoveren tot een prachitge Kerst outfit.


Klik op de button hieronder en claim je kortingscode, style guide en kerstspecial.


Veel plezier bij het samenstellen van je outfits met de basics van Mooi! Als je vragen hebt of graag meer wilt weten stuur me dan een mailtje floor@countlessshades.com, ik help je graag verder.